محمدحسین صفار هرندی ظهر شنبه نهم دی ماه در مراسم راهپیمایی گرامیداشت سالروز حماسه 9 دی در بندرعباس شیرینی حماسه 9 دی 88 را حرکت خودجوش مردم در این روز دانست و اظهار داشت: مردم اگر به موقع احساس تکلیف کنند در مقابل تمامی توطئههای بیگانگان خواهند ایستاد و حماسه 9 دی نیز محصول احساس تکلیف مردم برای پاسداری از انقلاب و دفاع از ولایت فقیه بود. استکبار جهانی از مدتها قبل برای فتنه انگیزی در ایران برنامه داشت و در ماجرای فتنه 88 نیز ردپای بیگانگان کاملا مشهود بود که در این راه برخی افراد در داخل نیز در کنار بیگانگان قرار گرفتند. مهمترین اظهارات صفار هرندی در این مراسم به نقل از مهر در زیر آمده است:
- در صدر اسلام نیز برخی افراد که یاران پیامبر بزرگوار اسلام (ص) و حضرت علی (ع) بودند و در کنار این بزرگواران جنگیدند، سالها بعد و در روز عاشورا در مقابل امام حسین (ع) ایستادند و در ماجرای فتنه 88 نیز شاهد بودیم که برخی افراد که خود را از یاران حضرت امام خمینی و انقلاب میدانستند، در مقابل نظام و رهبری ایستادند.
- البته ما از سقوط یاران امام راضی نبودیم، اما خدا را شکر میکنیم که مردم این افراد را شناختند و در 9 دی 88 به تمامی فتنهها پایان دادند.
- افزایش تحریمهای دشمنان علیه ملت ایران ناشی از نا امید شدن دشمنان از فتنه و جنبش سبز است. کشورهای مستکبر از افزایش تحریمها علیه ایران چند هدف را دنبال میکنند که یکی از آنها گرفتن انتقام از ملت ایران به علت حضور گسترده در انتخابات است و میخواهند با تحریمها از مردم انتقام بگیرند.
- هدف دیگر از تشدید تحریمها، ایجاد اختلاف میان مسئولان و ضربه زدن به جایگاه رهبری در میان مردم است.
- مردم ما نه به عنوان رئیس کشور بلکه نسبت به رهبری نگاهی اعتقادی دارند و رهبری را به عنوان نایب امام زمان و علمدار خط سرخ حسینی میشناسند و فردی همچون بنی صدر که با 11 میلیون رای خود قصد ایستادن در برابر رهبری انقلاب را داشت به زباله دان تاریخ فرستادند.
- دشمنان به خیال خود میخواهند با تشدید تحریمها و ایجاد اختلاف میان مسئولان رهبری را از چشم مردم بیندازند که قطعا مردم در مقابل این فتنه نیز خواهند ایستاد.
- برخی اقدامات در شرایط کنونی را خائنانه است. در شرایط فعلی که دشمنان به دنبال تفرقه و ایجاد اختلاف است، برخی حرفها و عزل و نصبها که در میان مردم نگرانی ایجاد میکند، اقداماتی خائنانه است.
- برخی افراد که مسئولیتی هم دارند، میگویند که ولایت فقیه را تنها براساس قانون اساسی قبول دارند در حالی که اعتبار همان قانون اساسی از ولایت فقیه است و ولی فقیه سررشته دار همه امور است.
- رابطه مسئولان با ولی فقیه رابطه تعبدی است و ما قوای سه گانه را نیز هم ردیف رهبری نمیدانیم، بلکه سه قوه زیر نظر رهبری کار میکنند و نمیتوانند فوق مصلحت رهبری برای خود مصلحت اندیشی کنند و رسیدن برخی افراد به نقطه تقابل با رهبری ناشی از این بود که آنها در مقابل نایب امام زمان برای خود اعتباری قائل شدند.
- برخی نیروهای روشنفکر اصلاح طلب نیز در دوران مسئولیت خود سعی میکردند انتصابات صورت گرفته از سوی رهبری را غیردموکراتیک جلوه دهند و حتی لوایحی را به مجلس بردند که اگر شورای نگهبان با آن مخالفت نمیکرد هم اکنون از جمهوری اسلامی تنها نام و پوستهاش باقی مانده بود و اصل جمهوری اسلامی دیگر وجود نداشت.
- بنی صدر در مقابله با حضرت امام میخواست میزان رای خود را به رخ بکشد اما در نهایت مردم آن گونه که باید جواب او را دادند و متاسفانه امروز نیز این نگاه در میان برخی اطرافیان رئیس جمهور وجود دارد ...
- امروز گروههایی که در گذشته با یکدیگر تضاد داشتند، با اسم رمز انتخابات آزاد قصد ورود و فتنهگری در انتخابات آینده ریاست جمهوری را دارند که مردم قطعا با هوشیاری خود کار این گروهها را تمام خواهند کرد.
- نظرسنجیهای معتبری نشان میدهد که 57 درصد واجدان شرایط قطعا در انتخابات شرکت میکنند و 30 درصد دیگر نیز در حال بررسی حضور در انتخابات هستند که حداقل نیمی از آنها نیز در انتخابات شرکت میکنند.
نکته:
معاون سیاسی امنیتی استاندار هرمزگان در اعتراض به سخنان صفارهرندی در انتقاد به عملکرد احمدی نژاد و اطرافیانش مراسم 9 دی این مراسم را ترک کرد.